1. Home
  2. Kennisbank
  3. Media
  4. Voorleessoftware en vertalen op uw praktijk website. Hoe werkt het?

Voorleessoftware en vertalen op uw praktijk website. Hoe werkt het?

Elke Yard zorg sites website beschikt over Readspeaker. Readspeaker is voorlees software die u website  toegankelijk maakt voor een breder publiek en uw website een stem geeft!  Naast voorlezen kan Readspeaker ook alle teksten op uw praktijkwebsite vertalen.

Bekijk op de onderstaande video’s hoe Readspeaker door uw websitebezoeker eenvoudig kan worden gebruikt.

1. Voorbeeld van de werking in een smartphone

2. Voorbeeld werking op een pc waarbij een geselecteerd deel van de tekst wordt voorgelezen.

3. Voorbeeld werking op een pc waarbij een geselecteerd deel van de tekst wordt vertaald.