Homepage

De zorgverlenerspagina is de homepage van een zorgverlener of groep. In de website zijn er 3 type zorgverlenerspagina's te weten: De hoofd zorgverlenerspagina van groeps- of individuele website De zorgverlenerspagina van een subsite De zorgverlenerspagina van een doorverwijspagina Afhankelijk van het type zorgverlenerspagina zijn er verschillende mogelijkheden.

Bekijk alle artikelen

Pagina's

Met behulp van het CMS beheersysteem kunnen er eenvoudig pagina's worden opgemaakt en gepubliceerd. Pagina's kunnen worden gebruikt voor het invullen van de website met teksten, verwijzingen, afbeeldingen, video's en formulieren.

Bekijk alle artikelen

Formulieren

Bij de installatie van uw website wordt standaard de plugin Gravity Forms geinstalleerd. Met deze zogeheten "form builder" kunnen eenvoudig tot complexe formulieren worden gemaakt. Denk daarbij aan contact-, inschrijving- en aanmeldingsformulieren.

Bekijk alle artikelen

Menu structuur

De structuur van de website is zowel voor de bezoeker als de zoekmachine erg belangrijk. Met de navigatie menu van de website kan de structuur eenvoudig zelf worden aangepast.

Bekijk alle artikelen

Technische instellingen

Voor het beheer van de website moeten er ook diversen instellingen worden gemaakt van technische aard. Er kunnen hier fouten worden gemaakt die zonder technische kennis niet meer op te lossen zijn. Bedenk goed wat u hier wijzigt en laat het bij twijfel over aan een specialist.

Bekijk alle artikelen

Helpdesk

Wordt uw vraag niet beantwoord op de kennisbank?
U kunt hier uw vraag stellen en versturen naar onze helpdesk.

Stel uw vraag

Telefoon

Heeft de kennisbank en helpdesk u niet verder geholpen of heeft u een urgente vraag? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag.

Bel ons