Praktijkwebsite

Voor het bieden van de beste (online) zorg, helpt Yard zorgsites doormiddel van het aanbieden van een duidelijke en toegankelijke praktijkwebsite. Daarnaast zijn de websites van Yard zorgsites modern en zorgen wij dat deze up-to-date blijven. Mocht u weinig tijd hebben voor het beheer van de praktijkwebsite? Geen probleem, wij zetten uw oude website over naar uw nieuwe praktijkwebsite en voor vragen heeft u de beschikking tot een helpdesk en online kennisbank.

Praktijkwebsite

Een praktijkwebsite met tijdbesparende oplossingen, die speciaal ingericht zijn voor praktijken vindt u bij Yard zorgsites. Online zorg wordt steeds belangrijker, zeker ook door de verplichte Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Yard zorgsites zorgt er daarom voor dat praktijkwebsites aansluiten bij de wensen van uw praktijk en blijven wij deze ook ontwikkelen.

perfecte-weergave-op-elk-toestel

Tijdbesparende oplossingen speciaal voor praktijkwebsites

Automatisch afspraken inplannen in uw HIS (Medicom)

Perfecte weergave op elk toestel

Koppeling naar uw eigen online patiëntenportaal

Patiënt is zelfredzaam door thuisarts.nl & apotheek.nl

Thuisarts.nl zoekfunctie op de website

Met oog op de toekomst (PGO)

Verder is er koppeling mogelijk naar uw eigen patiëntensysteem om patiënten online afspraken te laten maken en door te verwijzen naar een online patiëntenportaal, zodat uw patiënten makkelijk bij hun Persoonlijke GezondheisOmgeving (PGO) komen. De website is in te richten naar wens. We werken met een slimme knoppenbalk die de meest gevraagde diensten laat zien, u kunt veilig gebruik maken van formulieren en u heeft een onbeperkt aantal eigen pagina’s. Verder zorgen wij ervoor dat uw praktijkwebsite veilig en up-to-date blijft.

 

Functionaliteiten praktijkwebsite

Tijdens de ontwikkeling van een praktijkwebsite, wordt er door ons rekening gehouden met de wensen van de praktijk. Door functies als: voorlezen en vertalen, het automatisch tonen van gezondheidsnieuws en koppelingen met thuisarts.nl en apotheek.nl. Zorgt Yard zorgsites ervoor dat uw patiënten meer zelfredzaamheid creëren en kunt u zich daarom focussen op het verlenen van zorg. Mocht u ook geen kennis van websites en geen tijd hebben, is dat geen probleem. Wij bieden u persoonlijke ondersteuning en volledige inrichting van uw praktijkwebsite.

 

 

 

Mijngezondheid.net koppelen aan website
Thuisarts.nl zoekfunctie op de website

Met oog op de toekomst (PGO)

Verder is er koppeling mogelijk naar uw eigen patiëntensysteem om patiënten online afspraken te laten maken en door te verwijzen naar een online patiëntenportaal, zodat uw patiënten makkelijk bij hun Persoonlijke GezondheisOmgeving (PGO) komen. De website is in te richten naar eigen wens. We werken met een slimme knoppenbalk die de meest gevraagde diensten laat zien, u kunt veilig gebruik maken van formulieren en u heeft een onbeperkt aantal eigen pagina’s. Verder zorgen wij ervoor dat uw praktijkwebsite veilig en up-to-date blijft.

 

Functionaliteiten praktijkwebsite

Bij de ontwikkeling van een praktijkwebsite van Yard zorgsites is rekening gehouden met de wensen van een praktijk. Uw patiënt wordt meer zelfredzaam door onder andere de voorlezen en vertalen functie, het tonen van automatisch gezondheidsnieuws en de koppeling met thuisarts.nl en apotheek.nl. Geen kennis van websites en geen tijd? Wij zorgen voor persoonlijke ondersteuning en volledige inrichting van uw praktijkwebsite.

 

 

 

Mijngezondheid.net koppelen aan website
Formulier online afspraak maken

 

Online afspraken maken

Patiënten kunnen op uw praktijkwebsite een online afspraak maken zonder DigiD. Deze ‘Afspraken module’ maakt een koppeling naar het Gezondheidsportaal MijnGezondheid.net (MGN) van PharmaPartners.

Bij het maken van een online afspraak wordt er daarna automatisch een afspraak ingepland.

Herhaalmedicatie bestellen

Laat uw patiënt plaats- en tijds onafhankelijk de medicatie bestellen. Dat is wel zo praktisch wanneer er vaker van bepaalde medicatie gebruik wordt gemaakt.

Met de module herhaalrecept van Yard zorgsites kunnen patiënten via uw praktijkwebsite eenvoudig medicijnen bestellen zonder DigiD. Patiënten hoeven niet in te loggen en enkel het 10 cijferige herhaalnummer en hun geboortedatum in te typen. Wanneer nodig kunnen meerdere medicijnen in één keer besteld worden.

De module herhaalrecept heeft een koppeling naar MijnGezondheid.net en kan worden toegepast op zowel MijnGezondheid.net als Pharmacom of Medicom.

Bij het aanvragen van een herhaalrecept, wordt er automatisch een bestelling geplaatst in uw Pharmacom apotheekinformatiesysteem of Medicom huisartseninformatiesysteem.

Slimme functionaliteiten praktijkwebsite

Gemakkelijke verwijzing naar PGO van de patiënt

Gezondheids- nieuws

Opmaak volledig aanpasbaar

Volledige inrichting van uw website

Voorlezen en vertalen

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen? wij nemen het graag met u door.