Uw huidige praktijk of huisartsensite voldoet niet? Of u werkt sinds kort samen in een gezondheidscentrum en wilt een nieuwe online uitstraling voor uw groep?  Hierbij 5 tips die u op weg helpen!

 

Een standaard praktijk of huisartsensite?

Veel online bureau’s en freelancers kunnen een praktijk of huisartsen site maken. U krijgt dan een website op maat. Een gestandaardiseerde praktijksite biedt een aantal voordelen:

  • het product is klaar. U bent dus snel online
  • de kennis en ervaring zit in het product
  • het is goedkoper omdat de ontwikkeling gedeeld wordt
  • u lift mee op doorontwikkeling; uw site verouderd dus niet

Voldoet een standaardsite, dan bent u over het algemeen veel goedkoper uit dan dat u een praktijksite op maat laat maken.

 

Uw online diensten makkelijk toegankelijk

Bezoekers van uw site vinden het niet fijn om naar een andere site te gaan voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak. Maak het uw bezoeker zo eenvoudig mogelijk! Integreer dus zoveel mogelijk in de praktijksite. En als dit niet kan zorg dan in ieder geval voor een uniforme vormgeving.

 

Zorg ervoor dat uw praktijk of huisartsensite niet verouderd!

Uw  praktijk of huisartsen website moet veilig zijn. Dit betekent dat de software waarop de site draait niet mag verouderen, dit leidt tot beveiligingslekken. Ook is het belangrijk dat de website er goed uit blijft zien op nieuwe versies van webbrowsers en nieuwe mobiele apparaten. Mijn tip is dus om uw huisartsensite in professionele handen te geven bij een partij die dit voor u regelt.

 

Makkelijk informatie toevoegen aan uw site

Als de website online staat zult u regelmatig nieuwe formulieren, pagina’s afbeeldingen willen wijzigen of toevoegen. Kijk bij de selectie van een huisartsen site goed naar de beheermogelijkheden. Bent u in staat zelf bijvoorbeeld een aanmeld of vaccinatieformulier aan te maken? Dit scheelt u straks veel in de kosten.

 

Is uw praktijk of huisartsensite flexibel?

Werkt u met meerdere huisartsen samen of bent  onderdeel van een gezondheidscentrum of zorggroep? Een website speciaal voor groepen is dan een slimme keuze. U kunt dan zowel uw praktijk als het centrum of groep goed online presenteren.

Heeft u vragen of meer tips die ik kan toevoegen, ik hoor het graag! U kunt mij bereiken op 030-234 10 20 of via dennis@yard.nl