Veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? 

Is een website van Yard zorgsites veilig?

Yard Zorgsites biedt altijd een SSL Certificaat aan bij een website. Dit betekent dat alle communicatie van en naar uw site versleuteld wordt verzonden.

U kunt deze beveiligde verbinding herkennen aan het sleuteltje in de adresbalk van uw internetbrowser en aan de https:// in uw domeinnaam.

Is er een koppeling mogelijk met de afspraakmodule van Mijngezondheid.net?

Maakt u gebruik van de afspraakmodule van Mijngezondheid.net (MGN) dan kan deze gemakkelijk met uw website gekoppeld worden.

Maakt u gebruik van een andere afspraakmodule dan kunt u een link opnemen die de bezoeker rechtstreeks naar deze module doorstuurt.

Is er een koppeling mogelijk met de herhaalservice van Mijngezondheid.net?

Maakt u gebruik van de herhaalreceptenservice van Mijngezondheid.net (MGN) dan kan deze gemakkelijk met uw website gekoppeld worden.

Maakt u gebruik van een andere herhaalreceptenservice dan kan hier via een URL of PDF naar verwezen worden.

Kan ik de website makkelijk zelf bijhouden?

Het bijhouden van de website is heel eenvoudig. Tijdens een telefonische training leren wij u in circa 1,5 uur hoe u de site zelf kunt beheren. Hier is geen technische kennis voor nodig.

Komt u er na de training toch niet uit? Of loopt u ergens vast? Dan bieden wij uiteraard hulp. Wij bieden een uitgebreide online kennisbank met instructievideo’s en instructieteksten. U kunt ons op werkdagen ook per mail of telefonisch benaderen.

Kan ik eenvoudig overstappen naar Yard Zorgsites?

Heeft u al een eigen website? Geen probleem. U kunt direct via de overstapservice van Yard Zorgsites al uw gegevens laten overzetten naar uw nieuwe website.

Wij adviseren u een (eventueel) lopend contract bij een andere aanbieder te beëindigen.

Kan ik mijn eigen domeinnaam behouden?

U kunt uw eigen domeinnaam behouden. Vlak voor het live zetten van uw site ontvangt u van ons instructies om de domeinnaam door te zetten naar de nieuwe site.

Heeft u nog geen eigen domeinnaam?

Via www.sidn.nl kunt u bekijken of de gewenste domeinnaam nog vrij is. Ook leest u op deze site hoe u een domeinnaam kunt registreren.

Wij adviseren u altijd de domeinnaam zelf aan te schaffen op naam van de praktijk / organisatie. Alleen een geregistreerd houder kan een domeinnaam verhuizen, na opheffing uit quarantaine halen of de domeinnaam overdragen aan een ander.

Wat is een SSL Certificaat?

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server en een internetbrowser (zoals Chrome of Internet Explorer).

SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt. Daardoor is (een gedeelte van) de website ook alleen via https:// te bereiken op het internet.

Wat kost een website?

Voor € 57,- per maand heeft u een individuele site voor uw praktijk. Wilt u een website voor een groep of gezondheidscentrum? Dan betaalt u € 42,- per maand per praktijk. Prijzen zijn exclusief btw. Meer informatie.