Gratis website check-up.

Een overzichtelijke en betrouwbare praktijkwebsite is belangrijk. Maar door regelmatig de website aan te passen kan het zijn dat deze rommelig is geworden. Wij kunnen u helpen met een gratis website check-up! We beoordelen uw praktijkwebsite en u ontvangt van ons een uitgebreide rapportage. Deze staat vol met waardevolle informatie, adviezen en tips met betrekking tot de digitale gezondheid van uw praktijkwebsite.

Waarom een website check-up?

Gratis advies

Ontvang de rapportage met verbeterpunten voor uw website.

Website update

Alle informatie weer op de juiste plek en betrouwbaar.

Onderhoud

Ontvang tips en handleidingen voor eigen onderhoud.

Vindbaarheid

Verhoog de vindbaarheid van uw website.

Welke onderdelen komen aan bod?

Webtoegankelijk

Is de praktijkwebsite wel goed leesbaar en te begrijpen voor alle patiënten? De volgende onderdelen komen aan bod in het rapport:

R

Leesbaarheid

R

Gebruik van tekst

R

Menustructuur

Vormgeving

Een professionele website heeft een betrouwbare uitstraling die past bij uw praktijk. Daarom controleren wij de volgende onderdelen:

R

Kleurgebruik

R

Afbeeldingen

R

Indeling homepagina

Vindbaarheid

Goed gevonden worden als huisarts is wel zo handig. De volgende onderdelen helpen bij de vindbaarheid en worden door ons gecontroleerd:

R

SEO

R

Redirects

R

Google Mijn Bedrijf

Beveiliging

We zijn verplicht om een veilige website te bieden aan patiënten. Om dit als praktijk te kunnen garanderen letten we op  de volgende onderdelen:

R

Formulieren

R

Opslag

R

Gebruikers

Veelgestelde vragen.

Is het echt gratis? Geen verborgen kosten?

De check-up met rapportage is echt gratis. Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun praktijkwebsite en begrijpen dat het soms lastig is deze goed te onderhouden. Vanwege gebrek aan online kennis of tijd. Daarom bieden we deze gratis service aan zodat we ook na het ontwikkelen van de website onze klanten blijven ondersteunen met advies en tips voor een toegankelijke en betrouwbare website.

Voor wie is de website check-up?

De gratis website check-up is voor alle klanten met een praktijkwebsite van Yard zorgsites. Voor het meest optimale resultaat is ons advies om deze website check-up pas aan te vragen als u langer dan een jaar gebruik maakt van uw praktijkwebsite.

Na hoeveel dagen ontvang ik de rapportage?

Voor alle werkzaamheden hebben wij enige tijd nodig, we sturen de rapportage na ongeveer een maand op naar het opgegeven mailadres.

Is mijn website nog wel bereikbaar tijdens de check-up?

Ja. Het checken van de website en het maken van de rapportage hebben geen invloed op de bereikbaarheid van uw website. Deze zal nog gewoon te zien zijn voor alle bezoekers.

Kan ik zelf aan de slag met het rapport?

In het rapport staan naast onze adviezen ook verwijzingen naar de handleidingen in onze kennisbank. Op deze manier is het voor iedereen eenvoudig om de voorgestelde aanpassingen en adviezen zelf uit te voeren. Ook zullen er algemene tips in staan voor eigen onderhoud van de praktijkwebsite.

Wat moet ik doen als ik mijn website zelf niet kan of wil aanpassen?

Heeft u een rapportage ontvangen en wilt u graag uw website aanpassen maar geen idee hoe? Of heeft u geen tijd? Vraag dan naar de mogelijkheden via contact@yardzorgsites.nl.

Hoe vaak kan ik een website check-up aanvragen?

De website check-up kan één keer per jaar worden aangevraagd.

Contact.

Vraag de gratis website check-up aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag, via de mail, contact met u op.

5 + 14 =

Yard zorgsites

Beneluxlaan 6
3527 HT Utrecht

Telefonisch bereikbaar op werkdagen:
van 8.30 uur tot 17.00 uur.
030 - 22 70 530