Specifieke functionaliteiten voor huisartsen zijn standaard opgenomen in de website

Bij de ontwikkeling van een huisartsen website van Yard zorg sites is specifiek rekening gehouden met de wensen van een Praktijk. Functionaliteiten als een module herhaalrecept, afspraak maken met eventuele koppeling naar MijnGezondheid.net kunt u zelf eenvoudig activeren.

Thuisarts.nl

De website bezit de module Thuisarts.nl. Met deze module kan de patiënt eenvoudig op de website medicijn informatie raadplegen.

Vindbaarheid in Google

Patiënten die klachten ervaren zoeken vaak een specialist in de buurt. Een Yard zorg site beschikt standaard over een set hulpmiddelen die er voor zorgen dat uw website goed vindbaar is in Google.

Veiligheid patiëntgegevens

Patiënten voeren regelmatig gegevens in via online formulieren of versturen gevoelige informatie per e-mail. Een Yard zorg site maakt standaard gebruik van een beveiligde verbinding. De ingevulde patiëntgegevens worden automatisch verwijderd uit de database.

Updates

Wij besteden veel aandacht aan veiligheid en doorontwikkeling van de site en voeren regelmatig veiligheidsupdates uit. Onze hostingleverancier is ISO en NEN gecertificeerd.

Vraag direct een offerte aan

Verschillende oplossingen

Wilt u als huisarts individueel? Of wilt u met meerdere zorgverleners naar buiten treden?

Yard zorg sites heeft de ideale oplossing voor beide situaties.

Individuele site

57,
-
p.m
Bij een individuele website heeft u de volledige vrijheid met de kleurstelling, structuur en inhoud van uw website.Bekijk de tarieven

Groepensite

42,
-
p.m
Bij een groepensite heeft u een hoofdsite voor uw gezondheidscentrum met daaronder meerdere sites voor de verschillende zorgverleners.Bekijk de tarieven