Website huisartsenpraktijk.

Door het aanbieden van een duidelijke en toegankelijke huisartsenpraktijk website, helpt Yard zorgsites bij het bieden van de beste (online) zorg.

Help uw patiënt met uw website en bespaar tijd

Zelftriage en medische tools

Delen van gezondheidsnieuws

Online een afspraak maken

Herhaalmedicatie bestellen

Zelftriage en medische tools

Activeer de zoekmodules van Thuisarts.nl en Apotheek.nl en de zelftriage tool moetiknaardedokter.nl op uw huisartsenpraktijk website. 

Patiënten kunnen direct op uw website eenvoudig betrouwbare informatie en advies krijgen. Uw patiënten worden meer zelfredzaam en het bespaart het aantal telefoontjes naar uw huisartsenpraktijk.

Website huisartsenpraktijk moet ik naar de dokter
Huisartsenpraktijk website gezondheidsnieuws

Gezondheidsnieuws delen

Vanuit onze partners, o.a. Kenniscentrum Sport en het Voedingscentrum, worden regelmatig artikelen over gezondheid gedeeld. 

Deel dit gezondheidsnieuws (automatisch) via uw huisartsenpraktijk website met de patiënten en maak ze bewust van hun gezondheid.

 

 Online afspraken maken

Patiënten kunnen op uw huisartsenwebsite eenvoudig een online afspraak maken.

Deze ‘Afspraken module’ maakt een koppeling met uw eigen patiëntenportaal waar uw geplande afspraken in één overzicht staan. Bij het maken van een online afspraak wordt er daarna automatisch een afspraak ingepland in uw HIS-systeem.

Formulier online afspraak maken

Herhaalmedicatie bestellen

Met de module herhaalrecept van Yard zorgsites kunnen patiënten via uw praktijkwebsite eenvoudig medicijnen bestellen.

Patiënten loggen gemakkelijk in met hun DigiD en kunnen wanneer nodig meerdere medicijnen in één keer besteld worden. De module herhaalrecept heeft een standaardkoppeling naar MijnGezondheid.net maar kan ook met andere patiëntenportalen worden gekoppeld.

Weinig tijd? Of geen kennis van websites?

Persoonlijke ondersteuning

Complete inrichtservice

Veilig en

Up-to-date

 

24/7 support en Kennisbank