Website huisartsenpraktijk.

Een duidelijke, veilige en toegankelijke website helpt uw huisartsenpraktijk bij het leveren van de beste (online) zorg. Wilt u een moderne website voor uw huisartsenpraktijk, maar heeft u weinig tijd voor het maken en onderhouden?
Geen probleem! Wij zetten de inhoud van uw oude website voor u over en zorgen dat de website up-to-date blijft.

Tijdbesparende oplossingen speciaal voor huisartsenpraktijken

Toegankelijk voor iedereen door de vertaal- en voorleesfunctie

Perfecte weergave op elk toestel

Koppeling naar uw eigen online patiëntenportaal

Patiënt is zelfredzaam door Thuisarts.nl, Apotheek.nl en Moetiknaardedokter.nl

Website voor huisartsen

Yard zorgsites biedt u een huisartsenwebsite met tijdbesparende oplossingen, zoals een koppeling naar een patiëntenportaal. Online zorg en zelfredzaamheid worden steeds belangrijker, zeker met het oog op de toekomst. Daarom zorgen wij ervoor dat onze huisartsen websites aansluiten bij uw wensen en blijven wij deze ontwikkelen.

perfecte-weergave-op-elk-toestel
Thuisarts.nl zoekfunctie op de website

Functionaliteiten praktijkwebsite

Bij de ontwikkeling van een huisartsenwebsite van Yard zorgsites is rekening gehouden met de wensen van een huisartspraktijk. Uw patiënt wordt meer zelfredzaam door onder andere de voorlezen en vertalen functie, het tonen van automatisch gezondheidsnieuws en de koppeling met Thuisarts.nl en Apotheek.nl en Moetiknaardedokter.nl. Geen kennis van websites en geen tijd? Geen probleem! Wij zorgen voor persoonlijke ondersteuning en volledige inrichting van uw praktijkwebsite.

Met oog op de toekomst (PGO)

Verder is er koppeling mogelijk naar uw eigen patiëntensysteem om patiënten online afspraken te laten maken en door te verwijzen naar een online patiëntenportaal, zodat uw patiënten makkelijk bij hun Persoonlijke GezondheisOmgeving (PGO) komen. De website is in te richten naar wens. We werken met een slimme knoppenbalk die de meest gevraagde diensten laat zien, u kunt veilig gebruik maken van formulieren en u heeft een onbeperkt aantal eigen pagina’s. Verder zorgen wij ervoor dat uw huisartsenpraktijkwebsite veilig en up-to-date blijft.

 

Mijngezondheid.net koppelen aan website
Formulier online afspraak maken

 

Online afspraken maken

Patiënten kunnen op uw huisartsenpraktijkwebsite een online afspraak maken zonder DigiD. Deze ‘Afspraken module’ maakt een koppeling naar het Gezondheidsportaal MijnGezondheid.net (MGN) van PharmaPartners.

Bij het maken van een online afspraak wordt er daarna automatisch een afspraak ingepland in uw Medicom Huisartsen Informatie Systeem.

Herhaalmedicatie bestellen

Met de module herhaalrecept van Yard zorgsites kunnen patiënten via uw praktijkwebsite eenvoudig medicijnen bestellen zonder DigiD. Patiënten hoeven niet in te loggen en enkel het 10 cijferige herhaalnummer en hun geboortedatum in te typen. Wanneer nodig kunnen meerdere medicijnen in één keer besteld worden.

De module herhaalrecept heeft een koppeling naar MijnGezondheid.net en kan worden toegepast op zowel MijnGezondheid.net als Pharmacom of Medicom.

Weinig tijd? Of geen kennis van websites?

Persoonlijke ondersteuning

Complete inrichtservice

Up-to-date
en veilig

24/7 support en Kennisbank