Apotheek website.

Een duidelijke en toegankelijke apotheek website helpt uw apotheek bij het leveren van de beste (online) zorg. Wilt u een moderne website voor uw apotheek, maar heeft u weinig tijd voor het beheer? Geen probleem, wij zetten de inhoud van uw oude website voor u over.

Apothekers website

Yard zorgsites biedt u een apotheek website met tijdbesparende oplossingen, die speciaal ingericht is voor apotheken. Online zorg wordt steeds belangrijker, zeker met het oog op de verplichte Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Daarom zorgen wij ervoor dat onze apotheek websites aansluiten bij uw wensen en blijven wij deze ontwikkelen.

perfecte-weergave-op-elk-toestel

Tijdsbesparende oplossingen voor apotheek websites

Herhaalrecepten aanvragen in uw AIS (Pharmacom)

Perfecte weergave op elk toestel

Koppeling naar uw eigen online patiëntenportaal

Patiënt is zelfredzaam door apotheek.nl & thuisarts.nl

Thuisarts.nl zoekfunctie op de website

Met oog op de toekomst (PGO)

Verder is er koppeling mogelijk naar uw eigen patiëntensysteem om patiënten online de mogelijkheid te geven tot het aanvragen van herhaalrecepten en ze door te verwijzen naar een online patiëntenportaal. Door de koppeling naar uw online patiëntenportaal komen patiënten gemakkelijk bij hun Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO). De website is in te richten naar wens. We werken met een slimme knoppenbalk die de meest gevraagde diensten laat zien, u kunt veilig gebruik maken van formulieren en u heeft een onbeperkt aantal eigen pagina’s. Verder zorgen wij ervoor dat uw website veilig en up-to-date blijft.

 

Functionaliteiten apothekers website

Bij de ontwikkeling van een apothekerswebsite van Yard zorgsites is rekening gehouden met de wensen van een apotheek. Uw patiënt wordt meer zelfredzaam door onder andere de voorlezen en vertalen functie, het tonen van automatisch gezondheidsnieuws en de koppeling met apotheek.nl en thuisarts.nl. Geen kennis van websites en geen tijd? Wij zorgen voor persoonlijke ondersteuning en volledige inrichting van uw website.

 

 

 

Mijngezondheid.net koppelen aan website

Slimme functionaliteiten voor website apotheken

Gemakkelijke verwijzing naar PGO van de patiënt

Gezondheids- nieuws

Opmaak volledig aanpasbaar

Volledige inrichting van uw website

Voorlezen en vertalen

Weinig tijd? Of geen kennis van websites?

Persoonlijke ondersteuning

Complete inrichtservice

Up-to-date
en veilig

Helpdesk en Kennisbank