Website voor gezondheidscentra.

Wilt u een moderne website voor uw gezondheidscentrum, maar heeft u weinig tijd voor het beheer? Geen probleem, wij zetten de inhoud van uw oude website voor u over.

Website voor gezondheidscentra

Een groepensite van Yard zorgsites is de ideale oplossing om de huisartsen, fysiotherapeuten, apotheek en andere zorgverleners binnen uw centrum te presenteren op één website.

Naast de gezamenlijke groepensite krijgt elke praktijk een eigen subsite om zijn diensten te promoten.

Voorbeeld_yardzorgsites_Eerstelijns_Centrum_Tiel
Voorbeeld_yardzorgsites_Eerstelijns_Centrum_Tiel

Openingstijden

Eén van de voordelen van een groepensite van Yard zorgsites is dat de openingstijden makkelijk vindbaar zijn per zorgverlener.

Wanneer een patiënt op openingstijden klikt, krijgt hij gelijk een mooi overzicht te zien. De patiënt kan gemakkelijk de benodigde zorgverlener kiezen en de openingstijden bekijken. 

 

 

Juiste informatie

Via de gezamenlijke hoofdpagina kan de patiënt gemakkelijk een afspraak maken door de overzichtelijke menubalk.

Bij het maken van een afspraak kiest de patiënt de juiste zorgverlener en wordt vervolgens doorverwezen naar de eigen site van de desbetreffende zorgverlener. Zo komt een patiënt altijd bij de juiste zorgverlener terecht.

 

 

Voorbeeld_yardzorgsites_Eerstelijns_Centrum_Tiel
Voorbeeld_yardzorgsites_Eerstelijns_Centrum_Tiel

Overzichtelijk

Alle zorgverleners binnen het gezondheidscentrum hebben delfde uitstraling en delen ze hetzelfde menu. Dit zorgt voor eenduidigheid en duidelijkheid. Zo blijft het overzichtelijk voor de patiënt en geeft het een rustige indruk.

Alle zorgverleners zijn makkelijk vindbaar via het menu. In dit menu staan alle zorgverleners die zich bevinden in het gezondheidscentrum. Deze staan gecategoriseerd en op alfabet om het de patiënt zo makkelijk mogelijk te maken.

 

 

Plaatselijk nieuws

Gezondheidscentra kunnen op de gezamenlijke pagina nieuws plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld plaatselijk nieuws zijn of nieuws dat alleen belangrijk is voor het gezondheidscentra. Op deze manier kan een gezondheidscentrum veel mensen bereiken.

 

Voorbeeld_yardzorgsites_Eerstelijns_Centrum_Tiel

Weinig tijd? Of geen kennis van websites?

Persoonlijke ondersteuning

Complete inrichtservice

Up-to-date
en veilig

Helpdesk en Kennisbank