Zorgsites voor huisartsen.

Een duidelijke en toegankelijke zorgsite helpt uw huisartsenpraktijk bij het leveren van de beste (online) zorg. 

Tijdbesparende oplossingen speciaal voor uw zorgsite

Automatisch afspraken inplannen in uw HIS (Medicom)

Perfecte weergave op elk toestel

Koppeling naar uw eigen online patiëntenportaal

Patiënt is zelfredzaam door thuisarts.nl & apotheek.nl

Zorgsite voor huisartsen

Yard zorgsites biedt u een praktijkwebsite met tijdbesparende oplossingen, zoals een koppeling naar een patiëntenportaal. Online zorg wordt steeds belangrijker, zeker met het oog op de verplichte Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Daarom zorgen wij ervoor dat onze zorgsites aansluiten bij uw wensen en blijven wij deze ontwikkelen.

perfecte-weergave-op-elk-toestel
Thuisarts.nl zoekfunctie op de website

Functionaliteiten praktijkwebsite

Bij de ontwikkeling van een praktijkwebsite van Yard zorgsites is rekening gehouden met de wensen van een huisartspraktijk. Uw patiënt wordt meer zelfredzaam door onder andere het tonen van automatisch gezondheidsnieuws en de koppeling met thuisarts.nl,  apotheek.nl en de zelftriage tool moetiknaardedokter.nl.

Geen kennis van websites of geen tijd? Wij zorgen voor persoonlijke ondersteuning en volledige inrichting van uw zorgsite.

Persoonlijke Gezondheidsomgeving

Verder is er koppeling mogelijk naar uw eigen patiëntensysteem om patiënten online afspraken te laten maken en door te verwijzen naar een online patiëntenportaal, zodat uw patiënten makkelijk bij hun Persoonlijke Gezondheisomgeving (PGO) komen. De website is in te richten naar wens. We werken met een slimme knoppenbalk die de meest gevraagde diensten laat zien, u kunt veilig gebruik maken van formulieren en u heeft een onbeperkt aantal eigen pagina’s. Verder zorgen wij ervoor dat uw zorgsite veilig en up-to-date blijft.

 

Mijngezondheid.net koppelen aan website
readspeaker

Webtoegankelijke zorgsite

Door onze voorlees- en vertaalsoftware kan elke bezoeker de informatie op de praktijkwebsite begrijpen.

Zo zijn onze zorgsites ook toegankelijk voor laaggeletterden, slechtzienden, mensen die een taal leren en andere mensen met een leesbeperking.

Herhaalmedicatie bestellen

Met de module herhaalrecept van Yard zorgsites kunnen patiënten via uw praktijkwebsite eenvoudig medicijnen bestellen zonder DigiD. Patiënten hoeven niet in te loggen en enkel het 10 cijferige herhaalnummer en hun geboortedatum in te typen. Wanneer nodig kunnen meerdere medicijnen in één keer besteld worden.

De module herhaalrecept heeft een koppeling naar MijnGezondheid.net en kan worden toegepast op zowel MijnGezondheid.net als Pharmacom of Medicom.

Weinig tijd? Of geen kennis van websites?

Persoonlijke ondersteuning

Complete inrichtservice

Up-to-date
en veilig

Helpdesk en Kennisbank