Jouw praktijkwebsite staat vol met nuttige informatie voor jouw patiënten, maar wat als zij de juiste informatie niet kunnen vinden? Het kan voor patiënten frustrerend zijn als zij op jouw website niet makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Daarom hebben wij een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan alle praktijkwebsites: een zoekfunctie.  

De zoekfunctie

De belangrijkste informatie op jouw website wordt weergegeven op de hoofdpagina, zoals de openingstijden, de adres- en contactgegevens en informatie omtrent het maken van een afspraak of het bestellen van herhaal medicatie. Op de rest van de website staat ook, wellicht minder noodzakelijke, handige informatie. Bijvoorbeeld informatie over een rijbewijskeuring, toelichting over de werkzaamheden van de praktijkassistente of uitleg over het maken van een huisbezoek.

De zoekfunctie helpt patiënten die jouw website bezoeken bij het vinden van de juiste informatie en hiermee wordt de gebruiksvriendelijkheid van jouw website vergroot.

Wanneer de patiënt een zoekterm of meerdere zoektermen intypt, krijgt de patiënt zoekresultaten getoond die gerelateerd zijn aan de ingevoerde zoekterm(en). Patiënten kunnen op deze manier snel en eenvoudig de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Een toevoeging aan jouw website en een handige tool voor patiënten!