afbeelding avg aanpassingen

Zelfzorg tools helpen om de werkdruk in jouw huisartsenpraktijk te verlagen en kosten te besparen. Ook helpt het mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Daarom bieden wij meerdere widgets van zelf zorg tools aan op jouw praktijkwebsites. Naast de widgets van Thuisarts.nl en Apotheek.nl hebben we een nieuwe widget aan de praktijkwebsites toegevoegd: de Moet ik naar de dokter? widget.

Moet ik naar de dokter?

Een groot aantal van de patiënten die een dokter bezoeken hoeven daar eigenlijk niet naar toe. De digitale zelftriage tool Moet ik naar de dokter? kan een deel van deze patiënten voorzien van betrouwbaar advies en gerust stellen. Moet ik naar de dokter? is veilig, snel en makkelijk en kan op basis van de leeftijd, het geslacht en de symptomen van een patiënt bepalen of en zo ja, wanneer de patiënt naar jouw praktijk moet komen.

Voeg de nieuwe widget toe aan je praktijkwebsite en moedig je patiënten aan om gebruik te maken van Moet ik naar de dokter? op jouw praktijkwebsite, voordat ze bellen.

Uitleg: Moet ik naar de dokter? widget toevoegen aan je praktijkwebsite.