Meestgestelde vragen.

1. Hoeveel betaal ik voor een praktijkwebsite?
Het abonnementstarief voor een individuele website bedraagt € 59,85- per maand (excl. btw). Dit is inclusief veiligheidscertificaat, hosting, support en doorontwikkeling van de site.  Het abonnementstarief voor een groepensite is anders dan voor een losse zorgsite. De website bedraagt dan € 44,10- (excl. btw) per maand per praktijk/klant (subsite). Bij 2 subsites is de groepensite (hoofdwebsite) gratis. Kijk hier voor meer informatie. 

2. Kunnen jullie mijn oude website overzetten?
Ja, dat kan! Het is mogelijk dat we alle informatie van de oude website volledig voor u overzetten naar de nieuwe website. Dit kunnen bestaande teksten en afbeeldingen zijn, maar u kunt ook nieuwe teksten in een Word-document aanleveren.
Dit kost eenmalig € 294,- (excl. btw). Wij leveren de website dan compleet op met zo min mogelijk inspanning van uw kant. Wij kunnen u vervolgens ook helpen met het overzetten van uw domeinnaam. 

3.  Hoe zit het met de veiligheid van de website?
Alle praktijkwebsites van Yard zorgsites krijgen een SSL-certificaat. Dit is te herkennen aan het slotje voor een URL wat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een website en de server, zodat persoonlijke gegevens beschermd worden verzonden. Ook zorgen wij regelmatig voor updates, waardoor uw website geoptimaliseerde en veilig blijft. 

4.  Kan ik de website zelf aanpassen?
Onze praktijkwebsites zijn gebouwd met WordPress en de beheeromgeving is volledig Nederlandstalig. U kunt de website zelf eenvoudig beheren, maar u mag ons ook altijd bellen voor hulp. Toch liever zelf doen? We hebben ook een uitgebreide kennisbank met (video)tutorials en uitlegteksten die u kunnen ondersteunen bij het beheer van de website. Bekijk onze kennisbank via https://www.yardzorgsites.nl/support/

5.  Kan ik de website koppelen aan mijn HIS/AIS ?
Dat kan zeker, aan alle HIS/AIS systemen (Medicom, Omnihis, Promedico, CGM, etc.). Wij werken nauw samen met PharmaPartners, de leverancier van o.a. MijnGezondheid.net en het HIS systeem Medicom. Om de praktijkwebsite toegankelijker te kunnen maken voor de patiënt, bieden wij kant en klare functies van MijnGezondheid.net aan die u eenvoudig kunt activeren. Uw afspraken en vragen worden direct in uw Medicom HIS systeem getoond en voor patiënten wordt het een stuk eenvoudiger om gebruik te maken van MijnGezondheid.net.